home / over ons / parketwerken / parketrenovatie / realisaties / vraag een offerte / contact

Parket specialisten met oog voor kwaliteit...

Parketwerken.net bestaat uit drie samenwerkende vennoten uit Mol (Provincie Antwerpen), allen erkend aannemer, en elk met een eigen specialisatie: Frank Van Houdt biedt meer dan 10 jaar ervaring in het leggen van alle soorten parket en planken vloeren, alsook alle afwerking en plaatsen van plinten. Frank Bourbon is dan weer gespecialiseerd in schuren en renoveren van parket en houten vloeren. Guy Pernot is de parketleverancier die uit talloze houtsoorten de nodige planken manueel selecteert en die ze nadien vakkundig schaaft volgens dikte, breedte en profilering, precies naar de wensen van de klant.

Parketwerken.net staat voor kwalitatieve parketvloeren aan betaalbare prijzen. Daarom hebben we geen toonzaal, en houden we zo de kosten voor u onder controle. Uiteraard kunnen we u wel enkele realisaties laten zien en eventueel referenties uit uw buurt opgeven.

Ons parketbedrijf is gevestigd te Mol. Wij werken over heel de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant & Limburg. Wij realiseerden reeds vele projecten in Mol, Dessel, Retie, Balen, Geel, Arendonk, Tessenderlo, Ham, Lommel, ...

Vooraleer we onze werken starten zullen we altijd een diepte-vochtmeting op de chape uitvoeren.
Als u bij ons bestelt is deze meting gratis.

Parketwerken.net biedt u meer dan 10 jaar ervaring in leggen
van alle soorten parket en parketrenovatie.